logo

logo

mandag 19. januar 2015

Årets beste periode!

Etter 0-4 i 1.e periode mot Ready I, ble det en helt annen 2.e periode! En HELT annen innstilling og helt pløtslig prøvde vi ikke bare å spille bandy, MEN vi SPILTE bandy. Det vi har øvd på kun 1 gang satt øverraskende bra!!! Utrolig herlig å se at laget kan spille flott bandy bare innstillingen er riktig! Den må vi plukke frem oftere!!!
Eirik scorte som vanlig på corner og Jakob hadde is i magen etter en flott rush gjennom forsvaret og satt en alene mot keeper mulighet. Elias gjorde årets redning etter at vi rotet det til litt i forsvaret.
Til slutt ble det et meget hederlig tap med 2 - 5,  men det absolutt viktigste: Vi turte å spille bandy og vi kjempet! Flott innsats, bloggen er meget stolt og gleder seg til istrening tirsdag 20. Januar kl. 17.45 - 19.00.
Benytter anledningen til å takke Eric Svenkerud (far til Nils) som var sporty å være dommer denne kampen!!! Takk også til Jean (far til Seb) som slipte skøyter, Kjell (far til Aksel) som var bortelags vert og garderobeadministrator samt  Andre (far til Lukas) som var flott Ball Kalle!