logo

logo

tirsdag 10. mars 2015

Takk for denne bandysesong!

Da er også avslutningen avviklet og nå er bandysesongen over for denne gang. Her kommer de viktigste praktiske punktene fra "presentasjonen" på avslutningen:
- Kampdager neste sesong er TORSDAGER. Dessverre er det ikke slutt på kampstart kl. 17.00. De kommer også neste sesong.
- Barmarkstrening en gang per måned. Hensikt: Sjekke at formen er stigende etter alle sommersportsaktiviteter. Start: Mai måned. Dag ikke satt.
- Neste sesong er siste året med 7.er bandy. Sesongen etter det ( 2016/2017) spiller vi 11.er bandy på full bane sammen med 2002 laget.
- Kjøp gjerne inlines (rulleskøyter) i vår. Finnes mye brukt som er billig på Finn.no/torget.
- Christoffer satser på eliteseriespill med Ullerns A- lag neste sesong og slutter som trener for Underdogs.
- Om ikke allerede gjort: sett inn mailen i feltet "Follow by Email" i høyremargen på denne blogg. Da kommer det en Mail når det legges inn nye innlegg på bloggen.

De som ikke hadde med seg Kampdrakten idag, vennligst lever den til Holgerslystveien 8 før påske. Kan legges i postkassen men husk å skriv navn hvem sin det er.

Tusen takk for en flott sesong! Herlig gjeng uten nykker. Tusen takk til Jean som stått mye i slipebua og hjelpt til på treninger, Anton, Eric og Per for assistanse på treninger. Benytter også anledningen til å takke alle for innsatsen på vannings-, malings-, parkerings- og kioskdugnader! Easy fix å være oppmann med foreldrer som dere!

Bandy on!

1 kommentar:

  1. Og den største takken går til Chief of the Dogz - Lars. Takker & bukker for super håndtering av laget i alle henseénde og et herlig engasjement. Hvil deg nå - det har du fortjent :-)

    SvarSlett