logo

logo

onsdag 13. januar 2016

Ready Cup lørdag 16. januar

Da er det tid for årets 2.e cup av til nå 4 stk. Lørdag 16. januar er Dogza med i Ready cup på Gressbanen. Vi har kommet i en tøff pulje men som vanlig skal The Underdogs shake some nerves der ute. Ready Champions kjenner vi fra tidligere og var det lag vi hadde som siste camp på Røa Cup (tap 1.-4), ØHIL Løvene møter vi i serien torsdag og var det lag som spilte finale på Røa Cup. Stabæk 1 kjenner vi ikke, men vi kjenner til kulturen i Stabæk.

Tid Hjemmelag Bortelag Bane
13.30 Ullern Underdogs Ready Tigers 3
14.30 Ullern Underdogs ØHIL Løvene 4
15.30 Ullern Underdogs Stabæk 1 3

Oppmøte og samling utenfor speakerbua/sekretariatet senest kl. 12.50. Ombytt ala Røa Cup (så klare som mulig for å gå på is) og klare for oppvarming med skor som det kan løpes med. Det er ikke gjort noen garderobefordeling og tross at det er bedre garderobekapasitet på Gressbanen enn på Røa så kan vi regne med at det blir trangt.

Det skal bli kaldt på lørdag så dere må være forberedt og ha bra rutiner på kalde hender&føtter og holde varmen frem til kampstart. Det er relativt bra med muligheter for å varme seg på Gressbanen 
(garderober og innendørs kiosk) så det gjelder egentlig kun å være forberedt og ha bra varme disiplin/rutiner. 

Det er drop off zone fremfor Ready Husets hovedinngang, innkjøring fra Stasjonsveien, og parkering er på småveiene i nærområdet. Kan gå helt fint men kan også ta tid...Husk oppmøte 12.50!

Har kun fått et avbud, så regner med at følgende spillere stiller: 
Hanna/Martin/Jakob/Casper/Nils/Lucas/Jesper/Aksel/Sebastian/Elias

Jeg har dessverre weekend duty på hotellet i helgen, men er med å starter opp det hele. Carl Fredrik og Peder kjører løpet med god hjelp fra alle herlige Dogza foreldre som er på plass.

Forza Dogza!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar